Brother Luminaire Innov-ís XP1

Varró-és hímzőgép

3 290 000.-

+ Áfa (Bruttó 4 178 300.-)

Tökéletesség luxuskivitelben! A tökéletesség még sosem volt olyan könnyen elérhető, mint a Luminaire Innov-is XP1-gyel, a luxus kivitelezésű varrógépek új etalonjával. Egyedülálló forradalmi funkcióinak köszönhetően a Luminaire Innov-is XP1 segítségével minden álmát valóra válthatja.

A funkciók, amelyekről eddig csak álmodozott, most elérhetővé váltak.

A gép rávetíti az anyagra a hímzőmintákat és az öltéseket, hogy azokat minél precízebben helyezhesse el. Az anyagra vetített sorvezetőknek és segédvonalaknak köszönhetően gyerekjáték a pontos mintaelhelyezés. Minden eddiginél gyorsabban hímezhet ki nagyobb felületeket is, ráadásul egyetlen gombnyomással a mintákat tűzésekkel vagy visszhangtűzésekkel díszítheti. A beszkennelt képeket pillanatok alatt hímzőmintákká alakíthatja anélkül, hogy bármilyen külső szoftverre szüksége lenne. Az új kamerás gombméretező funkció segítségével tökéletesen egyforma gomblyukakat készíthet.

Rendkívüli funkciók

  • Tablet-szerű érintőképernyő: az alapvető műveleteket simítással, pöccintéssel és csippentéssel végezheti el.
  • Több mint 1100 beépített hímzőminta és 750 öltés áll rendelkezésére.
  • Új visszhangtűzés funkció: a minták köré ismétlődő kontúr tűzéseket készíthet.
  • Az érintőképernyőn kezelhető mintatervező funkció ( My Design Center).
  • Széles látószögű kamera a még gyorsabb szkennelésért.
  • Bárhol megtervezhető minták: a PE-Design 11 szoftverrel bárhol megtervezheti, majd egy vezeték nélküli hálózaton keresztül pillanatok alatt a gépre küldheti a mintákat
  • Gomblyukvarrás gomblyukazó kar nélkül: a beépített kamera beolvassa a gombméretet és a gép automatikusan annak megfelelő nagyságúra állítja a gomblyukat. A gomblyukazó funkció gyapjúanyagokkal és sztreccs anyagokkal is eredményesen használható.
  • A felülmúlhatatlanul pontos hímzéseket és lenyűgözően szabályos öltéseket készítő Luminaire Innov-is XP1 a piacon jelenleg elérhető legkiválóbb minőséget kínálja.
Leírás Tulajdonság
Csatlakozó a saját minták felviteléhez usb, wifi
Szélesség 69 cm
Szélesség hímzőegységgel feltöltés alatt
Mélység 32 cm
Magasság 35 cm
Súly 19,6 kg
SKU: Brother Luminaire Innov-ís XP1 Categories: , Tag:

Additional information

Gyártó